”Flick och Fläck på fläcken” – knattefilm på lördag

Prick o FläckI charmörerna Prick och Fläcks värld är allt prickigt och fläckigt. Inte nog med att en av dem är täckt med fläckar och den andra är täckt med prickar, dessutom finns det ju prickar och fläckar överallt!
Nu får vi följa med när Prick och Fläck bakar, de står bokstavligen på öronen, får vattenkoppor, nya konstiga kliande prickar mitt i det prickiga och fläckiga. Och sist men inte minst ordnar de nyårsdisko.

”En särdeles underbar barnfilm för alla från två år till hundra – minst!” skriver Angereds Bio, som även hälsar att ” de som vill,  gärna får vara med och rensa ogräs på Folkets Bios Dynamiska Kulturodlingslott under dagen.

Vad: ”Prick och Fläck på fläcken” – knattefilm från 2 år.
När: Lördag 5 oktober kl 11.30
Se trailer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s