Tillfälligt stängt på grund av förbättringar

Måndag 5 oktober till onsdag 7 oktober kommer Lärjeåns Kafé & Trädgårdar hålla stängt för kafégäster. Vägen ut! kooperativen jobbar just nu med ett projekt som heter Vägen ut! goes green vilket syftar till att skapa ett antal nya ”gröna jobb”, utveckla nuvarande kooperativ i grön riktning, hittta nya gröna idéer och KRAV-märka våra kaféer och övrig livsmedelsproduktion

Nästa vecka sätter projektet igång på allvar genom att stora delar av vår matproducerande personalstyrka åker till Kosters Trädgårdar på en inspirationsresa där vi dels kommer se hur de jobbar med sitt trädgårdskafé och diskutera hur vi ska göra våra kooperativ ännu bättre och ännu grönare.

Våra öppettider på Lärjeåns Kafé & Trädgårdar har varit lite röriga den senaste tiden och detta är vi hemskt ledsna för men vi jobbar just nu med förbättringar på många fronter och därför har vi tvingats dra ned på öppettiderna för våra gäster. Till våren kommer allt bli sig likt igen, eller förhoppningsvis ännu bättre. Dessutom kanske vi till och med kommer kunna stoltsera med ett KRAV-märkt kafé, det första i Angered.

Vi håller fortfarande konferenser, hyr ut festlokal kvällar och helger samt erbjuder catering utöver verksamheten i trädgården med arbetsträning för personer som av olika anledning står utanför arbetsmarknaden. Här finns kontaktuppgifter för bokning av konferens, festlokal eller studiebesök för arbetsträning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s